Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

και μετά σου λέει μην καπνίζεις




σοκ 1ο : πρόσκληση στο φέις μπουκ από την ξαδέρφη μου. (11 ετών πάει ακόμα δημοτικό)

σοκ 2ο: ούτε τα γυαλιά μου έχουν θολώσει ούτε φταίει η μυωπία : το βαμμένο πλάσμα
που ποζάρει στη φωτογραφία προφίλ σε στάση “yo” είναι ΟΝΤΩΣ η ξαδέρφη μου(11 ετών πάει ακόμα δημοτικό)- οκ αυτό είναι περίεργο

σοκ 3ο: από κάτω ένας έχει σχολιάσει «τι καυλίτσα που είσαι» (αναφερόμενος στην ξαδέρφη -11 ετών-πάει ακόμα δημοτικό επαναλαμβάνω) (wtf?)

σοκ 4ο : οι συμμαθήτριες της (απτο δημοτικό) πρέπει να έχουν κ αυτές σελίδες στο ίντερνετ, το καταλαβαίνω επειδή γράφουν παντού κάτι ακατάληπτα σε διάλεκτο που δεν αναγνωρίζω με πολλά σύμφωνα και σχεδόν κανένα φωνήεν (έτσι έγραφαν και οι αιγύπτιοι αλλά μάλλον δεν είναι εμπνευσμένο από εκεί)

σοκ 5ο : οι εν λόγω φίλες στις φωτογραφίες είναι επίσης βαμμένες σαν τραγουδίστριες σε μπουζουκτζίδικο και ποζάρουν στην καλύτερη με προτεταμένα οπίσθια και πολύ μα πολύ λακ στο μαλλί (δε νιώθω καλά)

σοκ 6o: κάτω από τη δικής της βαμμένη φωτογραφία η ξαδέρφη μου (11 ετών πάει ακόμα δημοτικό μην ξεχνιόμαστε) έχει σχολιάσει ότι ο χαρακτηρισμός καυλίτσα της άρεσε ιδιαιτέρως ενώ έναν άλλο που της είπε κάτι λιγότερο κολακευτικό τον αποκαλεί “malaka me oli tn sumasia ts le3eos” (κάποιος να μου μαζέψει το σαγόνι)

σοκ 7ο: στη φωτογραφία ενός ημίγυμνου τύπου που δεν γνωρίζω, μια άλλη πιο μακρινή ξαδέρφη (έχει κι αυτή φέις μπουκ; αυτή πρέπει να ναι μικρότερη! θυμάμαι μερικά χρόνια πριν να μου δίνει χαρτζιλίκι ο μπαμπάς της για να της κάνω baby sitting!) έχει σχολιάσει: «EINAI THEOS O POUSTIS» για να απαντήσει η «11 ετών-πάει ακόμα δημοτικό» «nai o malakas eides» (ένα ποτήρι νερό)

συμπέρασμα - σοκ 8ο: απότι φαίνεται, αυτός που την έλεγε καυλίτσα ήταν εκείνη την εποχή το αγόρι της (του είχε αφιερώσει το «μόνο για σένα» του βέρτη (inai kai gamo ta tragoudia kai afieromeno!!!!!!!) που δυο μέρες μετά όμως την πλήγωσε (ekana malakia epd o **** twra goustarei alli kai eimai xalia) εκείνη όμως δεν το βάζει κάτω (tn agapw trela re gamoto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥ ♥ ) έχοντας παράλληλα και επίγνωση (einai malakas omws ki as tn agapw) και τελικά το ξεπερνάει αφιερώνοντας του το «υπάρχει ζωή και μετά από σένα» της Βανδή.

Και μη χειρότερα.

3 σχόλια:

  1. XAXAXAXAXAXA
    na sai kala re eliza..eimai sigourh oti simera 11ara kodeuoun na mas ftasoun an dn mas exoun xeperasei hdh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχχαχαχαχαχα! πολύ καλό! το μεγαλύτερο σοκ είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια βλέπουμε κάτι ημερομηνίες γεννήσεως '95+ και είναι κανονικοί άνθρωποι :P και αυτή που λες η ακατάλυπτη γλώσσα τους, με κάνει να νιώθω σαν το μπαμπά μου όταν του μιλάω για pc ή σαν τη γιαγιά μου όταν της μιλάω..

    keep the good wook up..! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχα!! ξεκαρδιστηκα!! τα παθα και εγω αυτα τα σοκ με συμμαθητριες της αδερφης μου , πριν φτιάξει κ εκείνη facebook (ηλικία 13 εκει να δεις τι πάθαν τα άμοιρα τα ματάκια μου..)εμεις δεν ειμασταν-ευτυχώς-έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή